Tagjaink

Erste Bank Zrt.
Erste Bank Zrt.
Alapítás: 1998
Cím: 1138 Budapest Népfürdő u. 24–26.
Telefon: +36 40 222-221
E-mail: uszolg@erstebank.hu
Weboldal: www.erstebank.hu
Elnök/Vezérigazgató(k):
Jelasity Radován elnök-vezérigazgató
A bank tulajdonosi szerkezete:
Tulajdonos Jegyzett tőke
Hazai tulajdon 15 % Corvinus Befektetési Zrt.
Külföldi tulajdon 70 % Erste Group Bank AG., 15% EBRD

Bemutatkozás

Az Erste Bank Hungary 1997 óta tagja az osztrák Erste Groupnak, amely az első osztrák takarékpénztárként 1819-ben jött létre. Azóta a nemzetközi Erste Csoport Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójává vált. Az Erste Bank Hungary ügyfeleit több mint 110 fiókján, valamint több mint 400 bankjegykiadó automatáján keresztül szolgálja ki, leányvállalataival pedig a pénzügyi szolgáltatások teljes skáláját lefedi. A bank közel 1,2 millió ügyfelét több mint 3200 munkatársa szolgálja ki, az Erste ügyfélszám, fiók- és ATM szám alapján a három legnagyobb szereplő egyike a magyar bank piacon.

 

Stratégiai helyzet

1.   Üzleti megközelítés: Pénzügyi megoldások és szolgáltatások széles skálája áll rendelkezésre az ügyfelek teljes pénzügyi életútján: a termékcsoportok közé tartoznak a megtakarítások, befektetések, hitelek, tanácsadói szolgáltatások, valamint a lízing.

2.   Földrajzi megközelítés: A magyar piac áll a középpontban, ugyanakkor az Este Group helyi leányvállalatain keresztül Kelet-Közép-Európa számos országában a külföldön is aktív ügyfelek számára szintén kínál a bank pénzügyi szolgáltatásokat és tanácsadást.

3.   Ügyfélközpontú megközelítés: Az Erste Bank Hungary szoros kapcsolatot tart fenn valamennyi ügyfélkörével, legyenek azok magánszemélyek, kis- és középvállalatok, nagyvállalatok, vagy az önkormányzati szektor.