Tagjaink

OTP Lakástakarék
OTP Lakástakarék
Alapítás: 1997
Cím: 1051 Budapest, Nádor utca 21.
Telefon: +36-1-354-7446
Kék szám:
Fax: +36-1-354-7411
E-mail: vezig-helyettes@otpltp.hu
Weboldal: www.otplakastakarek.hu
Elnök/Vezérigazgató(k):
Kovács Antal igazgatóság elnöke; Becsei András vezérigazgató
A bank tulajdonosi szerkezete:
Tulajdonos Jegyzett tőke
Hazai tulajdon 100% OTP Bank Nyrt.
Külföldi tulajdon

Bemutatkozás

A német mintára bevezetett lakás-előtakarékossági rendszer hazai alapjait, a lakástakarékpénztárakról szóló 1996. évi CXIII. számú törvény fektette le, melynek alapján az OTP Lakástakarékpénztár Rt. 1997. június 2-án kezdte meg működését. Az OTP Lakástakarék Zrt. a működésének elmúlt több, mint húsz éve alatt, több, mint 1 millió szerződést kötött ügyfeleivel.

Az OTP Lakástakarék Zrt. a jogszabályban biztosított lehetőségek alapján termékek széles skálájával áll magánszemély, és társasházi, lakásszövetkezeti ügyfelei rendelkezésére, legyen az egyéni, közmű vagy akár hitelszerződés mellé kötött lakás-előtakarékossági szerződés.

Az OTP Lakástakarék Zrt. az OTP Bankcsoport háttérszolgáltatásai révén olyan összetett szolgáltatáscsomaggal (alacsony törlesztésű lakáshitel; felújítási hitel lakossági ügyfelek, valamint társasházak és lakásszövetkezetek részére) tud fellépni, amely az ügyfél számára egy helyen, optimális pénzügyi kiszolgálást biztosít.

Az OTP Lakástakarék Zrt. célja hosszú távon ügyfelei életpályáját átívelő lakásigényeinek minél szélesebb körű kielégítése, a termékstruktúra folyamatos rendelkezésre tartásával, más banki termékekkel törtnő kombinálásával, melyet az OTP fiókok és az értékesítési partnereinek által történő folyamatos és ügyfél közeli elérésének lehetőségével kíván biztosítani.