Tagjaink

UniCredit Bank Hungary Zrt.
UniCredit Bank Hungary Zrt.
Alapítás: 1990
Cím: 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.
Telefon: +36-1-325-3200
E-mail: info@unicreditgroup.hu
Weboldal: www.unicreditbank.hu
Elnök/Vezérigazgató(k):
Tóth Balázs elnök-vezérigazgató
A bank tulajdonosi szerkezete:
Tulajdonos Jegyzett tőke
Hazai tulajdon
Külföldi tulajdon 100 % UniCredit S.p.A. 24,12 MRD HUF

Bemutatkozás

Az UniCredit páneurópai kereskedelmi bank, amely egyedülálló szolgáltatási kínálattal rendelkezik Olaszországban, Németországban, Közép- és Kelet-Európában. Célunk, hogy a közösségeknek megadjuk a lehetőséget a növekedésre, miközben a legjobbat nyújtjuk minden érdekelt fél számára, és segítünk kibontakoztatni ügyfeleink és munkatársaink képességeit és lehetőségeit Európa-szerte.

Világszerte több mint 15 millió ügyfelet szolgálunk ki. Minden piacunkon ők állnak tevékenységünk középpontjában. Az UniCredit négy központi régióra és két termékgyárra, a Vállalati és az Egyéni megoldásokra tagozódik. Ez a struktúra lehetővé teszi számunkra, hogy közel legyünk ügyfeleinkhez, és a Csoport méreteit kihasználva a legjobb termékeket fejlesszük és kínáljuk minden piacunkon.

A digitalizáció és az ESG-elvek melletti elkötelezettségünk a szolgáltatásunk kulcsfontosságú eszköze. Segítenek abban, hogy kiváló teljesítményt nyújtsunk az érdekelt feleinknek, és fenntartható jövőt teremtsünk ügyfeleink, közösségeink és munkatársaink számára.