Tagjaink

Oberbank AG Magyarországi Fióktelep
Oberbank AG Magyarországi Fióktelep
Alapítás: 2007
Cím: 1062 Budapest, Váci út 1-3.
Telefon: +36-1-298-2900
E-mail: bp@oberbank.hu
Weboldal: www.oberbank.hu
Elnök/Vezérigazgató(k):
Mag. Peter Szenkurök fióktelep vezető
A bank tulajdonosi szerkezete:
Tulajdonos Jegyzett tőke
Hazai tulajdon
Külföldi tulajdon

Bemutatkozás

A linzi székhelyű Oberbankot 1869-ben alapították meg. Hagyomány és fejlődés – ez a két tényező az, ami hozzájárult ahhoz, hogy az Oberbank Ausztria fő regionális bankjává váljon. Amellett, hogy privát ügyfelei felé hosszú távon elkötelezte magát, az Oberbank mindig hatékony és dinamikus partnere volt a nagyvállalati ipari konszerneknek éppúgy, mint a kis- és középvállalatoknak. Az egész világra kiterjedő 2500 banki kapcsolatnak köszönhetően fontos partnernek számít a nemzetközi piacokon is. Az Oberbank jelen van mindenhol, ahol ügyfeleinek szükségük van rá – 150 fiókkal Ausztriában: Felső-Ausztriában, Salzburg tartományban, Bécsben, Alsó-Ausztriában, Burgenlandban, Steiermarkban, valamint Németországban, Csehországban, Szlovákiában, továbbá Magyarországon. Magyarországon és Szlovákiában lízingcégek is jelentős szerepet játszanak az Oberbank terjeszkedésében.

Oberbank általános alapelvei:

  • Független és dinamikus regionális bank vagyunk Európa szívében, linzi székhellyel.
  • Ügyfeleink bizalma és mintegy 2.000 munkatársunk felelősségtudata ad számunkra erőt ahhoz, hogy jövőnket magunk alakítsuk.
  • A pénzügyeket illetően régióinkban mi vagyunk az első számú referencia-kapcsolat, és büszkék vagyunk teljesítményünkre.
  • Legfontosabb célunk az önállóság és függetlenség megőrzése. Továbbra is önálló döntéseket hozunk ügyfeleink, munkatársaink és részvényeseink érdekében. Erre jövedelmezőségünk és stabil részvényesi struktúránk a garancia.
  • Az osztrák 3 Banken Gruppe tagjaként a növekedést és a jövedelmezőséget tűztük ki fő célként a már meglévő és az új piacainkon.
  • A Bank vonzáskörzetében, München, Salzburg, Bécs, Prága, Pozsony és Budapest között az ügyfelek minden banki kívánságának teljesítéséhez az Oberbank fiókok jelentik az elsőszámú megközelítési pontot.
  • Bankunk - nagyfokú elkötelezettséggel és hosszú évek tapasztalatait felhasználva - a banküzlet tanácsadás-igényes ágazataira helyezi a hangsúlyt.

Magasan képzett, ambiciózus, elkötelezett és kitartó munkatársaink garantálják, hogy innovatív megoldások szülessenek.