Tagjaink

Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe
Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe
Alapítás: 1985
Cím: 1133 Budapest, Váci út 80.
Telefon: +36-1-374-5000
E-mail: panaszkezeles@citi.com
Weboldal: www.citibank.hu
Elnök/Vezérigazgató(k):
Veronika Spanarova vezérigazgató
A bank tulajdonosi szerkezete:
Tulajdonos Jegyzett tőke
Hazai tulajdon
Külföldi tulajdon 100 % Citibank Hodings

Bemutatkozás

A Citi Magyarország 1985 óta kínál innovatív megoldásokat ügyfeleinek a hazai bankpiacon. Napjainkban világszínvonalú termékek széles körével szolgáljuk ki helyi kis-, közép- és nagyvállalati, multinacionális vállalati, állami szektorbeli, valamint pénzügyi intézményi ügyfeleinket Magyarországon.

A Citi az első nemzetközi vállalatok között nyitotta meg szolgáltató központját Magyarországon 2005-ben. Ez a stratégiai jelentőségű központ jelenleg 95 országot ellátva biztosít 25 különböző szolgáltatást Európa, Közel-Kelet és Afrika regióban, néhány funkció tekintetében pedig globálisan is.

A Citinél elkötelezetten támogatjuk a közösségeket, ahol élünk és dolgozunk. Globális stratégiánkkal összhangban, hazai közösségi programjaink révén hozzájárulunk a fiatalok vállalkozási ismereteinek, illetve munkavállalói készségeinek fejlesztéséhez, valamint fogyatékos embereket képviselő szervezet kapacitásfejlesztését támogatjuk.

A Citi Magyarország az írországi székhelyű Citibank Europe plc fióktelepeként működik 2009 januárjától, Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe néven.