Tagjaink

Deutsche Bank AG Magyarországi Fióktelepe
Deutsche Bank AG Magyarországi Fióktelepe
Alapítás: 1995
Cím: 1054 Budapest, Hold. u. 27
Telefon: +36-1-301-3700
E-mail: db.hungary@db.com
Weboldal: www.db.hu
Elnök/Vezérigazgató(k):
Pintér Zsolt vezérigazgató
A bank tulajdonosi szerkezete:
Tulajdonos Jegyzett tőke
Hazai tulajdon
Külföldi tulajdon 100% Deutsche Bank AG, Frankfurt

Bemutatkozás

A Deutsche Bank 1990-ben alapított képviseleti irodát Budapesten, a magyarországi leánybank megnyitására pedig 1996 nyarán került sor. Azóta a “Házi bank” elvét követve legfőbb célunk, hogy partnereinknek a Deutsche Bank nevével fémjelzett minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk.

A Deutsche Bank know-how-ja a budapesti irodában központosul, fiókhálózattal nem rendelkezünk. A Deutsche Bank csoport tagjaként erős nemzetközi háttérre építhetünk termék- és piacismeret terén.
A Deutsche Bank pénzforgalmi szolgáltatásaival az első számú euró elszámoló és az európai klíring rendszerek (RTGS+, EBA és Target) legnagyobb résztvevője, több mint 200,000 határokon keresztüli tranzakcióval naponta.

A Deutsche Bank Kereskedelemfinanszírozás üzletága az elmúlt négy egymást követő évben elnyerte a Euromoney Trade Finance Magazine "Legjobb kereskedelmi dokumentációs bank" és "Legjobb rövid lejáratú kereskedelem-finanszírozó bank" díjait, valamint a 2005. évi „Kiválósági Díjak” szavazáson egymás után másodszor a "Legjobb forfetírozó intézmény" elismerő kitüntetést szerezte meg.

Deviza-, Pénz- és Tőkepiaci Értékesítési csapatunk 2000. január 1. óta a magyar állampapírok elsődleges forgalmazója, három alkalommal „Az év legdinamikusabban fejlődő elsődleges forgalmazója”, 2005-ben pedig a Euromoney magazin "Best Fixed Income House of the Year” címének birtokosa.

Letétkezelő üzletágunk „A legjobb Agent Bank Magyarországon” és az egyetlen „Kiváló szolgáltatást nyújtó Letétkezelő” 2006-ban a Global Custodian Agent Bank felmérés szerint.