Tagjaink

Sberbank
Sberbank
Alapítás: 1991
Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3.
Telefon: +36-1-554-55-56
Kék szám:
Fax: +36-1-328-6660
E-mail: info@sberbank.hu
Weboldal: www.sberbank.hu
Elnök/Vezérigazgató(k):
Szabó Richard elnök-vezérigazgató
A bank tulajdonosi szerkezete:
Tulajdonos Jegyzett tőke
Hazai tulajdon
Külföldi tulajdon 98,93 % Sberbank Europe AG, 1,07 % Türkiye Halk Bankasi

Bemutatkozás

A Sberbank Magyarország Zrt. 2013. november 1-től működik Magyarországon, az 1993-ban alapított Magyarországi Volksbank Zrt utódjaként.

Bankunk fő részvényese a Sberbank Europe AG, mely 2012 februárja óta az orosz Sberbank 100 százalékos tulajdonában van. Az a tőkeerő, banki kultúra, pénzügyi tudás, termékismeret és elkötelezettség, amit a Sberbank képvisel, garanciát jelent a hosszútávú sikeres és stabil banki működésre.

Széleskörű termékpalettával és szolgáltatásokkal állunk magán, mikro, KKV és nagyvállalati ügyfeleink rendelkezésére. Testreszabott, innovatív megoldásainkkal támogatjuk a mikro- és kisvállalatokat, hogy könnyebben találjanak partnereket Magyarországon, illetve a külföldi piacokon.

A különböző vállalatok egyedi igényei alapján dedikált szakembereink állítják össze a vállalkozások stratégiáihoz legmegfelelőbb kedvező banki termékstruktúrát, ezzel segítve belföldi- vagy exportaktivitásukat.

Bankunk kiemelt célja az orosz magán és vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, illetve a közép-kelet-európai és FÁK országok közötti kereskedelem finanszírozása.

Jövőképünk, hogy céltudatos, költséghatékony, modern és ügyfélközpontú banki szereplővé váljunk Magyarországon, amely élvezi a Sberbank márka, a márka iránti bizalom és az ahhoz kapcsolódó technológia előnyeit.