Hírek, aktualitások

2019. április 01.

Megérkezett az AFCA képviselője a Bankszövetségbe

Az Ázsia Pénzügyi Együttműködési Szövetség / Asian Financial Cooperation Association  (AFCA) az egyik legjelentősebb globális, nem kormányzati és non-profit pénzügyi szövetség. Az együttműködési platform az Ázsiával való gazdasági és pénzügyi együttműködések fejlesztésén és globális perspektívába helyezésén dolgozik, a közös irányításon keresztül elért közös előnyök jegyében. Az AFCA-nak a Magyar Bankszövetség az egyik alapító tagja és ismert európai képviselője. A tapasztalatok megosztása, a pénzügyi erőforrások integrációja és az együttműködés erősítése érdekében Li Wen Asszony, az AFCA üzleti felügyeletének felelőse, hosszabb időre Budapestre érkezett.

Bízunk abban, hogy a munkatársi csereprogram eredményeként a Magyar Bankszövetség és Magyarország jelentősebb szerepet tud vállalni az Egy övezet egy út program sikerében és az eddiginél is gyümölcsözőbb kapcsolatot sikerült kialakítani a két szervezet között.