Sopron Bank
Kék szám:
Weboldal:
9400 Sopron, Kossuth Lajos utca 19.
sopronbank@sopronbank.hu
Mag. Andrea Maller-Weiß
A bank tulajdonosi szerkezete:
Tulajdonos Jegyzett tőke
Hazai tulajdon
Külföldi tulajdon 100% Communitas Holdig Gesellschaft m.b.H

A Sopron Bank Burgenland Zrt. a közel kétszáz éve alapított GRAWE csoport tagjaként 15. éve van jelen a magyar piacon. A bank regionális pénzintézetként működik, elsősorban a térségben élő ügyfeleknek, cégeknek kínálja szolgáltatásait.

Régiós működési modellünk előnyeiből és a GRAWE Bankcsoport több évszázad alatt felhalmozott tapasztalatából ügyfeleink is folyamatosan profitálnak. A hatékony szervezeti felépítés kellő rugalmasságot biztosít számunkra, hogy a lakossági ügyfelek mellett a regionális kis- és középvállalkozások részére is egyedi pénzügyi megoldásokat kínáljunk.

A régióhoz való erős kötődésünkből fakadóan a standardizált ügyfélkiszolgálással szemben a személyre szabott ügyfélkezelés mellett köteleződtünk el. Kiváló piac- és régióspecifikus ismeretekkel rendelkező, szakmailag felkészült csapat áll ügyfeleink rendelkezésére. Munkatársaink értékteremtő megoldásokat kidolgozva támogatják ügyfeleinket banki, biztosítási és befektetési területen is.

A Sopron Bank Burgenland legfőbb értéke a közvetlen és ügyfélbarát kiszolgálás, mely lapos szervezeti struktúrájának köszönhetően gyorsasággal is párosul, hiszen a döntések helyben születnek.