Tagjaink

Kinizsi Bank
Kinizsi Bank
Alapítás: 2007
Cím: 8200 Veszprém, Óváros tér 22.
Telefon: +36-88-420-220
Kék szám:
Fax: +36-88-420-220
E-mail: kozpont@kinizsibank.hu
Weboldal: www.kinizsibank.hu
Elnök/Vezérigazgató(k):
Lakatos Antal elnök-vezérigazgató
A bank tulajdonosi szerkezete:
Tulajdonos Jegyzett tőke
Hazai tulajdon 100 % Hazai tulajdon
Külföldi tulajdon

Bemutatkozás

A Kinizsi Bank – közel 55 éves múlttal – Magyarország első, nem budapesti székhellyel létrejött, kizárólag magyar magánszemélyek tulajdonában lévő hitelintézete. A térség meghatározó bankjaként folyamatosan őrizzük piaci pozíciónkat, fenntartjuk a biztonságos működést és hozzájárulunk környezetünk fejlődéséhez.

Bankunk legfontosabb feladata ügyfeleink elégedettsége, ezért a ránk mindig jellemző ügyfélközpontúsággal, közvetlenséggel és rugalmassággal állunk rendelkezésükre. Továbbra is minden erőnkkel arra törekszünk, hogy szolgáltatásaink színvonalával, termékeink minőségével, gyorsaságunkkal és szakembereink odaadásával méltó helyet foglaljunk el magyar bankként a hazai pénzügyi szegmens pénzintézeti szereplői között, valamint megőrizzük és gyarapítsuk a korábban létrehozott értékeket, tovább növeljük ügyfélkörünket, és új szolgáltatásokkal bővítsük banki palettánkat.

Célunk az alapvető értékeink megtartása mellett a XXI. század kihívásainak megfelelni. Ügyfélközpontú szemléletünket nemcsak közérthető kommunikációnkban, de termékeink kialakítása, szolgáltatásaink fejlesztése során is érvényesítjük. Szolgáltatásainkkal nem egyszerűen banki termékeket kínálunk, hanem olyan támogató megoldásokat nyújtunk, amelyek ügyfeleink igényeit szolgálják és segítik őket céljaik megvalósításában.